вторник, 16 май 2023 г.

 

ПОКАНА ЗА ЗАКЛЮЧИТЕЛНО СЪБИТИЕ - ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ


На 19. Май 2023 г., в залата на читалище „Христо Смирненски – 1925 г.“ гр. Садово, от 11.00 часа организираме заключително събитие – кръгла маса, в рамките на проект „Мониторинг на местни политики в община Садово за ефективно приобщаване и участие на ромите чрез партньорско управление с гражданите и бизнеса“- Договор № BG05SFOP001-2.025-0165-С01.


Дискусионният форум е организиран  с цел запознаване на заинтересованите страни - представители на общинската администрация, неправителствения сектор, бизнеса и гражданите с резултатите от изпълнението на проекта. По време на заключителното събитие резултатите - анализ на ефикасността от мерките за приобщаване и участие на ромите и оценка на изпълнението на Общинския План за действие за приобщаване на българските граждани от ромски произход и други граждани в уязвимо социално положение, живеещи в сходна на ромите ситуация, аналитичен доклад - резултат от проучването сред гражданството и бизнеса, добрите практики и подготвените препоръки ще бъдат представени  за обсъждане на съответните институции, гражданите и бизнеса.

Форумът се организира от община Садово, със съдействието на бенефициента по проекта „Общество за образование и подкрепа на младежта“ (ООПМ).

Ще се радваме, ако имате възможност да се включите в нашето заключително събитие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар