неделя, 20 септември 2020 г.

 

УЕБ ПОРТАЛ READY WOMEN


В рамките на проекта READY WOMEN разработваме електронно обучение, предназначено специално за възрастни жени с увреждания с ниско ниво на образование, безработни жени с увреждания и напуснали рано училище, които да  получат достъп до учене през целия живот, да усъвършенстват уменията си да подобрят шансовете си на пазара на труда.


Разработената по проекта платформа - https://www.readywomentraining.eu е интерактивно средство, чиято цел е да предложи нови възможности и иновативни инструменти на жени с физически и сензорни увреждания за подобряване на тяхната квалификация и по този начин нивото им на готовност за работа.

Този уеб портал предлага нови методики и инструменти за улесняване на достъпа до обучение, оценка и развитие на компетенции и тяхното прилагане на практика главно чрез обучително съдържание, което е свързано и с нови възможности за заетост в нововъзникващи сектори.

https://www.readywomentraining.eu е достъпен на 8 езика (английски, испански, португалски, италиански, гръцки, турски, български и латвийски). Участвайте в нашите курсове и бъдете подготвени жени!

Няма коментари:

Публикуване на коментар